El 3 de vuit, el fem de nou

15/05/2019 - 09:00h

El camí de reflexió i atreviment en la renovació d’el3devuit.cat

Ser referència. La idea és senzilla; aconseguir-ho, no tant.

El 3 de vuit va néixer fa 37 anys amb la voluntat de ser el mitjà de referència al Penedès i el temps l’ha convertit en una capçalera molt integrada en l’imaginari col·lectiu de la gent d’aquestes comarques.

El temps, efectivament, és indispensable per acabar formant part de la rutina de milers de lectors i subscriptors que cada divendres al matí esperen obrir una nova edició d’El 3 de vuit.

La confiança es guanya amb temps, però no n’hi ha prou.

Des del primer dia El 3 de vuit ha apostat per connectar amb els quaranta-un municipis de l’Alt i el Baix Penedès, per coneixe’ls, per entendre’ls. Només des d’aquesta mirada se’n pot prendre el pols i explicar què hi passa amb coneixement de causa.

Saber de què es parla és indespensable per complir amb la idea, senzilla, de ser referència. Saber de què es parla és imprescindible per tenir rigor.

Temps més rigor, igual a referència

La fórmula per ser a l’imaginari col·lectiu, per ser referència, passa per fer bona feina al llarg del temps. Però cap fórmula és infal·lible, tampoc aquesta. En una banda de l’equació hi ha el temps, que vol dir canvi, evolució.

Oposar-s’hi resulta inútil i, sobretot, irresponsable. Les lleis del temps obliguen a repensar-se i és per això que…

…El 3 de vuit, el fem de nou

Iniciem una etapa més en el camí per continuar sent referència al Penedès. El 3 de vuit (o el 3d8, com s’identifica a la xarxa) fa una aposta decidida en el terreny digital. Renovem la pàgina web.

A partir d’ara el3devuit.cat es converteix en mitjà de comunicació amb entitat pròpia, amb els seus ritmes, amb els seus codis i amb el seu rigor, el rigor de sempre. Només el temps convertirà el nou el3devuit.cat en la referència al Penedès.

A partir d’ara el3devuit.cat es converteix en mitjà de comunicació amb entitat pròpia, amb els seus ritmes, amb els seus codis i amb el seu rigor, el rigor de sempre.

Model atrevit

El nou el3devuit.cat és fruit de més d’un any de feina. Durant aquest temps s’ha reflexionat intensament al voltant del model que ha de seguir el nou web. S’ha perseguit un disseny atractiu, amable en la navegabilitat, fàcil per a la participació i còmode en la lectura. I la decisió més atrevida: fer un web de pagament.

L’aposta del 3d8 és pionera (que no la primera) perquè s’afegeix a les estratègies de mitjans de tot el món que progressivament estan adoptant el model de pagament per accedir als seus continguts.

El3devuit.cat ofereix accés lliure a tres continguts i requerirà subscripció per accedir a un de quart. En canvi, els actuals subscriptors de l’edició impresa podran accedir al nou web de forma il·limitada emplenant el formulari de registre a l’apartat “connecta’t”.

El model reforça el vincle de confiança que al llarg de 37 anys el 3d8 ha establert amb els seus lectors i lectores i, tant important com això, allibera d’hipoteques el compromís amb la qualitat, amb el rigor.

També et pot interessar

Comentaris