Esquerra es presenta amb la il·lusió de superar els vots de les últimes municipals

alt
05/04/2011 - 09:58h

Albert Zafra, Jordina Biosca, Jordi Rosell i Núria Ferret acompanyaran per aquest ordre el candidat d’Esquerra a Vilafranca, Pep Quelart, per les municipals del 22 de maig. “Som la candidatura amb més artistes per metre quadrat”, va defensar Quelart en la presentació dels cinc primers de la llista feta ahir, just davant del monument al president Lluís Companys, a la rambla de la Girada.
Amb 41 anys, Zafra és l’actual secretari de política municipal d’Esquerra i figurarà en el número 2.
Un any menys és el que té Jordina Biosca, la número 3. Aquesta actriu i narradora dirigeix des del 2005 el Festival En Veu Alta.
Amb 34 anys, Jordi Rosell anirà al número 4. Representant d’Esquerra a diferents patronats de l’Ajuntament, ha participat activament a la festa major a través de diferents balls.
I en el número 5 hi apareix Núria Ferret. Amb 38 anys, actualment és empresària en el sector vitivinícola i treballa activament amb Amnistia Internacional de la comarca.
Quelart repeteix com a cap de llista a l’Ajuntament per Esquerra. Llicenciat en Dret, als seus 42 anys és el president d’Esquerra Vilafranca i membre del Consell Assessor Municipal del partit.
Esquerra ha format un equip de 31 persones en una candidatura que manté l’equilibri d’un 50% entre militants i independents, un 45% són dones i el 55%, homes. La mitjana d’edat va entre els 34 i els 45 anys i el més jove de la llista en té 18 i el més gran 88. A la llista també s’hi han integrat tres membres de les JERC.
L’objectiu per Esquerra és superar els 953 vots de les passades municipals del 2007. El proper 29 d’abril hi haurà l’acte central per presentar la llista sencera.

També et pot interessar

Comentaris