Solidaritat presenta candidatures a cinc poblacions de la Vegueria

alt
31/03/2011 - 16:00h

Solidaritat per la Independència ha presentat aquesta setmana els candidats a cinc poblacions de la Vegueria Penedès. Així, a Vilafranca el cap de llista serà Salvador Busquets que amb 46 anys és directiu d’una empresa del sector financer i d’assegurances a més de tenir formació en Geografia. Al Vendrell el número u serà Jaume Alonso, de 34 anys i dissenyador de pàgines web. L’acompanyarà com a segon de la llista, Joan Català.
Finalment els altres caps de llista veguerials seran a Igualada, Ignasi Vich, a Cubelles, Carles Cornadó i finalment, a Sitges, Robert Cavaller.
D’altra banda Solidaritat ha convocat per aquest dissabte a Barcelona una concentració nacional per defensar i reclamar el sí a la Llei d’Independència. La concentració es fara a les sis de la tarda a la plaça del Rei de Barcelona i, amb aquesta mobilització Solidaritat vol donar l’eina al poble català per presionar a tots aquells diputats que defensen la independencia de Catalunya perquè hi votin a favor, deixant a banda la postura dels seus respectius partits.

També et pot interessar

Comentaris