Iniciativa presenta la candidatura completa per les municipals

alt
Avatar
22/03/2011 - 10:18h

Iniciativa per Catalunya Verds a Vilafranca ha presentat la candidatura al complert per les municipals del proper 22 de maig. Bernat Villarroya encapçalarà la llista per segona vegada i en els primers llocs hi seran Aida Girona (2), Marta Otero (3), Andreu Caralt (4) i Xavier Paretas (5) en una candidatura que ha integrat persones de tots els barris, que s’ha renovat al 50% en comparació a les municipals del 2007 i que incorpora quatre independents i deu nous candidats.  L’acte es va realitzar dilluns a l’estació de tren de Vilafranca, un espai de referència per una formació com ICV-EUiA que propugna la necessitat d’un lideratge territorial municipal per exigir un bon sistema de transport públic i, en especial, un ferrocarril de rodalies RENFE més fiable, eficaç i competitiu per la població, els estudiants, treballadors i empreses de Vilafranca i comarca.
Bernat Villarroya ha mostrat la seva satisfacció perquè ”per tirar endavant aquest projecte col·lectiu, comptem amb un equip potent, amb gent de tots els barris de la Vila, amb persones vinculades a la vida cultural i associativa i provinents de diversos camps professionals; una candidatura intergeneracional, amb joventut i empenta però també amb molta experiència vital”.
Amb una mitjana d’edat de 42 anys la candidatura la completen Justa Jiménez (6), Jordi Guilera (7), Àngels Travé (8), Toni Peñafiel (9), Anna Jiménez (10), Raimon Rovira (11), Roser Lozano(12), Nicolàs Compañoni (13), Berta Malonda (14), Carles Feixa (15), Andreu Retamal (16), Jaume Clos (17), Roser Esteve (18), Xavier Peñafiel (19), Laura Laguna (20) i tanca, en el número 21 l’històric dirigent sindical a la comarca, Esteve González.
Villarroya ha explicat que els ecosocialistes aspiren a “incrementar el nombre de persones que ens donen suport i, per tant, obtenir més representació” disposant d’aquesta manera de més força política “per fer avançar Vilafranca amb les propostes que realitzem”. El 2007 van obtenir 931 vots i un regidor.

Procés participatiu

La candidatura d’Iniciativa ha convidat a tothom a participar en el procés programàtic participatiu ‘I tu què opines? 39+1’ que han posat en marxa fa pocs dies on es plantegen 39 propostes concretes per Vilafranca perquè siguin valorades per la ciutadania, que a la vegada també pot afegir noves propostes mitjançant l’espai +1. Aquest programa s’està repartint aquests dies per la vila i també es pot trobar en format electrònic a la pàgina web http://ituqueopines.blogspot.com/

També et pot interessar

Comentaris