Comencen les obres de nova urbanització en l’àmbit de la Font dels Alls

21/03/2011 - 08:43h

Des d’avui i per espai d’unes 6 setmanes, s’executaran les obres de nova urbanització en l’àmbit de la Font dels Alls. Aquesta actuació quedava pendent d’executar del projecte global de nova urbanització de la rambla de Sant Francesc, que va quedar llesta just abans de la Festa Major de l’any passat.
Amb aquesta actuació s’amplia el projecte de la rambla estenent-se el mateix tipus d’intervenció cap a l’entorn de la Font dels Alls. Així, el lateral de la Font dels Alls tocant a la vorera dels números parells del carrer del General Prim serà de plataforma única, suprimint la vorera. En l’altre lateral es manté el doble carril de circulació de vehicles de 3 metres cadascun i es millora el primer tram de vorera dels números senars del carrer del General Prim.
L’actuació a l’espai de la Font del Alls també preveu la rehabilitació de la font històrica, ja que el seu estat així ho requereix. D’aquesta manera, conjuntament a la nova urbanització de la l’entorn es farà la rehabilitació d’aquest element del paisatge urbà de Vilafranca.
La nova urbanització de l’àmbit de la Font dels Alls es preveu que s’allargui fins a finals d’abril. En tot moment s’hi garantirà el pas dels vianants i l’entrada de vehicles en els aparcaments privats d’aquest tram.

També et pot interessar

Comentaris