Ingressa a presó un vilafranquí per cometre cinc robatoris i tres atracaments

17/03/2011 - 16:24h

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vilafranca van Josep Maria M.S, 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilafranca com a presumpte autor de cinc robatoris amb intimidació i tres atracaments, tots comesos a la mateixa població en només tres dies.El detingut va passar a disposició judicial i el titular del Jutjat d’Instrucció de número 3 de Vilafranca va decretar-ne el seu ingrés a presó.
Dissabte, una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos va rebre l’avís que s’acabaven de cometre dos robatoris amb intimidació amb arma blanca en un forn de pa i, a continuació, un segon robatori a una persona a la via pública. Immediatament, la patrulla amb les dades facilitades i la descripció del sospitós, va fer recerca per la zona i va poder localitzar al lladre a l’interior d’un bar. Tot seguit, els agents el van identificar i escorcollar i li van trobar a sobre un ganivet de grans dimensions.
Josep Maria M.S, va ser detingut i traslladat a dependències. La Unitat d’Investigació de la comissaria tenia constància que dos dies enrere, ja s’havien comès sis robatoris amb arma blanca amb la mateixa modalitat. L’autor podria se un home que amenaçava a les víctimes amb un ganivet de grans dimensions.
Finalment, els investigadors van poder imputar al detingut els altres sis robatoris comesos els darrers dies al municipi. Concretament, el robatoris del passat 10 de març en una empresa del carrer Banys, els robatoris del dia 11 de març en dos comerços dels carrer Ferrers i una fleca del carrer Font. I dos atracaments a la via pública, comesos el dissabte 12, on el detingut va amenaçar i exhibir un ganivet per robar a les víctimes.

També et pot interessar

Comentaris