Romero repta Regull a un debat obert abans que comenci la campanya

03/03/2011 - 15:45h

El cap dels socialistes vilafranquins, Francisco Romero, ha desafiat l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, a realitzar un debat obert i públic sobre diferents qüestions que han abordat els dos governs municipals, abans del PSC i actualment de CiU. Romero ha fet aquesta proposta, diu, “cansat de desqualificacions i de declaracions i contradeclaracions que només fan que els ciutadans es desentenguin més dels polítics i, per tant, no vulguin anar a votar”. Segons el socialista, “l’alcalde no té arguments demostrables per dir tot el que diu i, per tant, el repto a què porti documentació per demostrar, per exemple, les acusacions que fa al PSC sobre el centre comercial”.

Romero diu també que “en les desqualificacions que ens fa notem nervis perquè veuen que, durant dos anys, no han fet res i ara han d’anar de pressa i corrents”. Pel que fa als temes a tractar durant el debat – que es faria on CiU volgués- Romero explica que serien els que han tractat els dos governs i, per tant, parlarien, per exemple del centre comercial de la Girada, de l’INCAVI, de l’estació de regionals, dels problemes de l’AVE, etc.

Francisco Romero ha volgut puntualitzar que aquest debat s’hauria de fer abans de començar la campanya perquè “no es tracta d’un debat electoral on evidentment ha d’haver-hi tots els grups sinó que és un debat per explicar què ha fet i què no ha fet l’un i l’altre govern i que els ciutadans en siguin testimonis directes i puguin preguntar el que vulguin”. Romero clou dient que “si Regull no accepta llavors és ell qui amagarà el que fa o no fa. Qui ha precipitat la meva proposta és el mateix govern amb els seus insults”.

També et pot interessar

Comentaris