El PSC vol recuperar l’alcaldia de Vilafranca amb una llista totalment renovada

alt
28/02/2011 - 13:22h

El PSC a Vilafranca va iniciar aquest dissabte la carrera de les municipals amb un clar objectiu: recuperar l’alcaldia de Vilafranca que sempre havia estat seva exceptuant aquests dos darrers anys després de la moció de censura. Els socialistes vilafranquins estan convençuts que les eleccions del proper 22M res tenen a veure amb les passades a la Generalitat on el PSC a l’igual que a la resta de Catalunya al capital de l’Alt Penedès va patir una forta davallada.
La capella de Sant Pelegrí en el mateix cor de la vila, a la plaça Jaume I, el candidat Francisco Romero va presentar tot el seu equip per a les municipals. Una barreja d’experiència i joventut és el que ha format el PSC per combatre a qui les enquestes diuen surt amb avantatge a la cursa, el convergent Pere Regull.
Així el PSC concorrerà a les municipals amb Francisco Romero com a cap de llista. L’acompanyaran, de número 2 el qui va ser i com ja vam anunciar la setmana passada, Jordi Solà regidor d’esports entre el 1991 i el 1999. De número 3 hi anirà Montse Arroyo, diplomada en educació social, de 35 anys exadministradora de la festa major 2002 i exmembre de la coordinadora de les festes de Sant Raimon el 2000 a més d’haver estat membre del GEP i dels joves de la parròquia. Al número 4 hi serà l’actual regidor Ramon Zaballa, l’únic que se salva dels que són regidors actualment al consistori. Zaballa és mestre i llicenciat en psicopedagogia i actualment és el director de l’escola Pau Boada. És el portaveu del PSC de del 2009. Al número 5 hi anirà la jove Quima Ricart, mestra psicopedagoga i que actualment treballa a l’Estalella Graells. També ha estat monitora del GEP i component del Ball de Panderos. Al número 6 hi figura Joan Tarrida, president de l’AMPA al Pau Boada i molt vinculat en anys anteriors a la junta de l’Associació de veïns de l’Espirall. Al número 7 hi trobeu a Felip Ortega, enginyer tècnic i auditori de sistemes informàtics. És membre dels Xicots de Vilafranca i va formar part del Ball de les Gitanes. En el número 8 hi ha Carme Garrido que actualment reballa com a tècnica de consum en l’administració pública. Ha estat membre de l’ADAP, Associació de Discapacitats de l’Alt Penedès. Al número 9 hi figura Anna Tomàs, llicenciada en dret que va formar part de la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon l’any 1994. Ha participat activament en l’Associació de Celíacs de l’Alt Penedès. En el número 10 hi va Marta Junqué, la més jove dels deu primers a la llista amb 23 anys, llicenciada en ciències polítiques i de l’administració. Ha estat monitora del MIV i actualment participa a diferents entitats vilafranquines com Joves Implicats x Vilafranca.
La resta de la llista fins als 21 són: Arantxa Alonso (11), Antonio Aragon (12), Foix Sogas (13), Ramon Dilla (14), Amàlia Casals (15), Pablo Sancho (16), Lluís Gil (17), Mariana Pérez (18), Antònia Rodríguez (19), Joan Pareta (20) i Oriol Vendrell (21) i com a suplents hi figuren els que fins ara han estat regidors del PSC a l’AJuntament; Dolors Villaró (22), Josep Colomé (23), Xavier Lecegui (24), Maria Batet (25), Lourdes Sánchez (26), Teresa Terrades (27), Lourdes Via (28) i tanquen la llista els tres exalcaldes de la vila, Fèlix Sogas (29), Joan Aguado (30) i Marcel Esteve (31).

En destaca en els deu primers llocs de la llista l’aparició de cinc homes i cinc dones, una mitjana d’edat de 41 anys i d’aquests deu primers 6 són del partit i 4 són independents.

També et pot interessar

Comentaris