Una parella apallissada pels seus atracadors a la sortida dels jutjats

22/10/2010 - 08:38h

Els enòlegs vilafranquins Irene Alemany i Laurent Corrio van ser apallissats dijous de la setmana passada a la sortida dels jutjats de Vilanova, quan acabaven de declarar pel robatori que havien patit ara fa un any a casa seva. Una de les persones que els va agredir a la sortida dels jutjats és un dels atracadors que havia entrat a casa seva ara fa un any.
Laurent Corrio tornava a casa quan, el mes de novembre passat, es va trobar uns atracadors romanesos dins de l’habitatge. Eren tres persones (un pare amb els seus dos fills, menors d’edat) i anaven armats amb una pistola. A fora els esperaven dos cotxes. Corrio va sortir-se’n de l’atracament i, setmanes més tard, va identificar els menors a través d’una roda de reconeixement.
La seva dona, Irene Alemany, ha explicat al 3d8 com el seu marit va haver d’estar en diverses ocasions a la sala d’espera on hi havia els atracadors, que no van deixar d’amenaçar-lo. Aquesta situació és, tal i com diu Alemany, “una vergonya”.
Així van passar els mesos – un dels menors els va passar a la presó- fins dijous passat quan la parella va anar a judici a Vilanova. Irene Alemany es va quedar fora però explica indignada com el seu marit va haver de tornar a compartir la sala d’espera amb un dels menors que havia entrat a robar a casa seva, que estava acompanyat per dues dones romaneses. Durant l’espera, van coaccionar-lo i, un cop el judici va quedar vist per sentència, Corrio va marxar per trobar-se amb la seva dona, que l’esperava fora.
El menor d’edat i les dues dones van començar a córrer darrere d’ells i els van insultar i agredir, a més d’amenaçar-los de mort. Irene Alemany ho explica així: “Ens van pegar i amenaçar davant dels jutjats però va passar molta estona fins que va venir un policia de paisà, que no els va poder parar. Després va sortir el vigilant i alguns mossos però tampoc no podien parar-los perquè eren com ‘bèsties’”. La parella va estar part del dia fugint dels seus agressors, que fins i tot els van seguir a l’Hospital de Vilanova quan van anar a curar-se les ferides que havien patit. Finalment, van perdre’ls de vista però els van haver de tornar a denunciar.
Les dues dones que van agredir la parella estan a la presó i els Mossos d’Esquadra estan a la recerca del menor d’edat.

També et pot interessar

Comentaris