El PSC proposa convertir la caserna de la Guàrdia Civil en habitatges de lloguer assequible

alt
24/09/2010 - 08:01h

Dins de les primeres propostes en l’àmbit de l’habitatge assequible, el PSC ha deixat anar la proposta per tal que s’aprofiti la caserna de la Guàrdia Civil per fer-hi habitatges de lloguer a un preu assequible, proposta que el PSC ha entomat després de fer el porta a porta que des del mes d’abril està realitzant personalment el cap de llista socialista, Francisco Romero, per a les futures municipals, que en el seu anar i venir pels diferents barris vilafranquins -diu que ja ha visitat uns 250 habitatges- ha pogut constatar la preocupació dels ciutadans per la manca d’habitatge de lloguer assequible tant per als joves com per a la gent gran.
En aquest àmbit han estat diferents propostes dels ciutadans en el sentit de transformar l’actual caserna de la Guàrdia Civil en un parc d’habitatge de lloguer a un preu assequible que podria combinar ciutadans de diferents edats, gent jove i gent gran.
Amb motiu d’aquesta proposta, Francisco Romero, que ha ressaltat la bona acollida dels ciutadans, ha pogut comprovar la viabilitat d’aquest projecte a través de diferents gestions amb el Grup Parlamentari Socialista i la Delegació del Govern. Actualment hi ha uns serveis mínims que es podrien reubicar i aprofitar els antics habitatges dels agents del cos de la Guàrdia Civil i les famílies per aconseguir augmentar el parc municipal d’habitatges. Per Romero, “amb voluntat política aquest és un projecte possible amb un calendari acordat entre administracions i a curt termini”. D’aquesta manera la proposta s’incorporarà en el Programa Marc que els socialistes presentaran públicament amb tots els àmbits de treball a finals d’any.
“L’habitatge assequible és la fórmula per garantir la igualtat d’oportunitats en el dret que té qualsevol ciutadà a l’habitatge” sosté Romero. Pel que fa a la gent gran, moltes famílies viuen en habitatges que tenen barreres arquitectòniques o és impossible instal·lar un ascensor. En aquest cas, l’habitatge a un preu assequible seria la millor solució.

També et pot interessar

Comentaris