El mercat dels dissabtes tornarà a la rambla de Sant Francesc a partir del 25

20/09/2010 - 10:18h

A partir d’aquest dissabte, el mercat dels dissabtes tornarà a la rambla Sant Francesc. Totes les parades que han estat reubicades des de l’inici de les obres a la rambla de Nostra Senyora, al tram final del carrer de la Parellada, al lateral de la rambla de Sant Francesc i a la plaça de Llorens i Barba tornaran a la seva ubicació anterior.
El Patronat de Comerç i Turisme, en col·laboració amb l’Associació de venedors no sedentaris de Vilafranca, ha estat treballant en aquesta nova ubicació. S’ha intentat mantenir l’anterior posició de les parades, sempre que ha estat possible. Tot i així, s’han produït alguns canvis amb la intenció de millorar l’anterior distribució fent-la més agradable i funcional tant per a visitants com per a marxants. Així, s’han posat juntes totes les parades de venda d’alimentació. També s’han col•locat juntes les parades que venen en camió-tenda, per tal de donar una imatge més uniforme al mercat.
Les parades habitualment ubicades a la Font dels Alls, se situaran també a la rambla Sant Francesc, juntament amb la resta de parades de venda d’alimentació. La resta del mercat continuarà amb la seva ubicació habitual.

També et pot interessar

Comentaris