Mas Albornà netejarà a partir de l’1 d’octubre els carrers de Vilafranca

25/06/2010 - 09:52h

El ple de dimarts al vespre va aprovar per unanimitat l’adjudicació del contracte per a la neteja viària a la Fundació Privada Mas Albornà pel preu anual -durant el primer any de vigència i IVA a part- de 1.255.922 euros. El contracte serà vigent a partir de l’1 d’octubre i tindrà una durada de tres anys prorrogables a un màxim de sis anys.
Des del govern, Aureli Ruiz va explicar que no estaven massa contents amb l’empresa que ho feia fins ara i que per això van convocar un nou concurs en què es van presentar tres empreses. D’aquestes tres es va considerar que la més adient era Mas Albornà.

Tots els grups van destacar la bona feina feta per la Fundació a la comarca i van valorar de manera positiva que se’ls encarregués aquesta feina a una entitat molt arrelada a la comarca i que, a més a més, es dóna oportunitat a tirar endavant l’economia social, ja que Mas Albornà es dedica a la integració tant social com laboral de les persones amb discapacitat.

Tot i així, tots els grups van demanar al govern que es controli la feina de l’empresa ja que amb l’anterior empresa que netejava Vilafranca consideren que no hi havia un bon seguiment i per això l’empresa no complia al cent per cent el que se li demanava.
També es va demanar que sobretot fos molt curosa amb la neteja dels carrers que no siguin del centre ja que a vegades feia la sensació que només es netejaven els carrers més cèntrics.

També et pot interessar

Comentaris