Romero recorre als històrics del PSC a Vilafranca per reivindicar el seu projecte

alt
01/06/2010 - 16:12h

El cap dels socialistes vilafranquins, Francisco Romero, ha reunit els històrics del partit a Vilafranca per tal que li donin suport en el seu projecte de recuperar l’alcaldia vilafranquina després de perdre-la per una moció de censura de CiU.
Romero va convocar militants i simpatitzants socialistes en una sala d’actes de l’Escorxador plena de gom a gom, on es va llegir el manifest titulat ‘Per una Vilafranca dinàmica i amb oportunitats per a tothom’.

A banda dels regidors actuals socialistes, Romero va comptar amb el suport de Joan Aguado, Fèlix Sogas, Telm Huguet, Anna Gual, Montserrat Mayoles, Jordi Solà i Marcel Esteve, entre d’altres. I per deixar clar el seu suport incondicional cap a Romero, van asseure’s al seu costat, mirant cap al públic i no pas a la primera fila mirant Romero.

L’acte va començar amb les paraules de l’exalcalde Joan Aguado, que va demanar la col·laboració de tothom per tornar “a la Vilafranca de les oportunitats ja que hem treballat molts anys per ella i ara ens preocupa la situació en què està”.
Per Aguado, a més, el PSC ha treballat des de sempre per una Vilafranca “dinàmica, amb igualtat d’oportunitats, capital de territori i disposada a col·laborar amb altres administracions, però ara, ha tornat la Vilafrranca aturada i immobilista de la qual tots vam fugir ara fa molts anys”.

“CiU diu no a tot”

Després de les paraules d’Aguado, Anna Gual va llegir el manifest on s’expressava el mateix que havia dit Aguado però més àmpliament.  En el manifest, el PSC considera que Vilafranca ha perdut el tren i que està en un discurs “encarcarat i poruc que diu no a tot, que no fomenta complicitats i que perd protagonisme”. Segons el PSC, el govern de CiU “diu no a la industrialització, no a les àrees econòmiques noves, no al creixement, no a més serveis a les persones, no a les noves infraestructures, entre d’altres”.
El manifest, que podien signar tots aquells presents en l’acte, apunta que des del PSC es rebutgen “les solucions que obeeixen a un pensament excloent en tots els àmbits, especialment en els que fan referència a les qüestions identitàries i d’organització del territori”.

A més a més, en el document s’afirma que el que Vilafranca necessita és un govern “que cerqui complicitats amb la ciutadania, defensant els interessos de tothom i un ajuntament capaç de fer front als problemes perquè val més assumir el risc d’equivocar-se que no fer res”. “Vilafranca ha de recuperar un model de desenvolupament progressista sense exclusions de cap mena”, clou el manifest.

Cal cohesió social”
Finalment Francisco Romero va voler expressar unes paraules en el mateix sentit apuntant que ara “no és el moment de parlar només de gestió, sinó de model de ciutat i de política en majúscules”.
Segons Romero hi ha moltes famílies que esperen molt més del seu ajuntament i considera que l’actual equip de govern “Davant les preguntes: estàs a l’atur? o no tens habitatge? dóna com a resposta: Mala sort. El de CiU és un model que entén el progrés de forma molt diferent”.

Pel cap del PSC a Vilafranca, la crisi s’ha superat en altres ocasions gràcies al treball des del diàleg i no des de l’enfrontament i planificant la ciutat per aprofitar les oportunitats. Romero va demanar l’ajuda de tothom per tirar endavant el seu projecte, per treballar de manera “incansable per recuperar el projecte polític basat en la cohesió social”. “Estimem tant Vilafranca que no podem resignar-nos a veure com s’estanca i hipoteca el teu futur”, va cloure Romero.

També et pot interessar

Comentaris