El barri de la Girada està aquest cap de setmana de festa

31/05/2010 - 16:55h

El barri de la Girada celebra aquest cap de setmana la festa del barri. Els actes comencen divendres a les vuit del vespre amb una exhibició de flamenc a càrrec de Pasión Catalana. A les 11 de la nit hi haurà un castell de foc a càrrec dels Tres Mosqueters.
Dissabte a la una del migdia al local de l’associació de veïns hi haurà un concert a càrrec de la coral de la Girada. Al finalitzar el concert, vermut popular. A dos quarts de cinc hi haurà campionat de petanca organitzat pel Club Petanca la Girada i a dos quarts de sis, espectacle infantil i xocolatada per a tots els nens.

El mateix dissabte, a dos quarts de vuit de la tarda, actuació dels Falcons de Vilafranca i a les dotze de la nit ball de festa amb l’orquestra Blue Maresme. Diumenge, a les dotze del migdia, sardanes a càrrec de la cobla Catània. Al finalitzar el ball, vermut popular organitzat i patrocinat per l’Associació de comerciants del barri de la Girada. Per finalitzar la festa, a les sis de la tarda, havaneres a càrrec del grup Xaloc.

També et pot interessar

Comentaris