Comencen les obres de la nova rotonda a la carretera de Sant Martí

24/05/2010 - 15:07h

Dimarts dia 25 de maig comencen les obres per completar la construcció d’una rotonda a la carretera BP-2121 al terme municipal de Vilafranca. Aquesta rotonda, que se situarà a l’entrada de Vilafranca des de la carretera de Sant Martí just abans del recinte de la Fassina, servirà tant per accedir al nou sector industrial Pous d’en Rosell com per obrir un nou accés a la Zona Esportiva Municipal de Vilafranca. S’aprofitarà aquesta intervenció per construir també un nou pont per canalitzar la riera dels Vinots per sota de la carretera.
La meitat d’aquesta rotonda ja està executada conjuntament amb les obres d’urbanització del sector industrial Pous d’en Rosell. L’altra meitat és la que pertoca executar a l’Ajuntament i que comportarà a partir de dimarts l’ocupació de la carretera i el conseqüent tall de trànsit. Entre avui divendres i el proper dilluns s’està instal•lant la senyalització corresponent i es preveu que el trànsit quedi tallat a última hora de dilluns per tal que dimarts puguin iniciar-se les obres.

El trànsit de vehicles tant d’entrada com de sortida de Vilafranca s’haurà de desviar per l’avinguda del Pla del Diable, l’avinguda de Catalunya, el carrer de l’Antic Camí de Sant Martí i l’avinguda de la Zona Esportiva. Es preveu que tota la intervenció, que inclou la rotonda, el nou accés a la Zona Esportiva i el nou pont sobre la riera, quedi enllestida a finals de juliol.

També et pot interessar

Comentaris