Detenció per robatori a l’interior d’un establiment de Vilafranca

17/05/2010 - 15:34h

Divendres, gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va practicar la detenció d’una persona per haver comès un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un establiment.
Els fets es van produir a última hora del matí, quan una trucada telefònica, rebuda a les dependències de la Policia Local, va alertar sobre la presència d’un individu que havia intentat cometre un robatori a l’interior d’un local ubicat al barri de Poble Nou.
Des de la Sala de Coordinació Operativa es va comissionar una patrulla que, en arribar, va identificar la persona responsable del local i el presumpte autor material dels fets. Un cop identificats, els agents van constatar que hi havia indicis raonables de robatori ja que l’individu que havia estat sorprès a l’interior del local havia trencat un sostre d’uralita per accedir a l’establiment.
Davant d’aquests fets, els quals podrien ser constitutius d’un presumpte robatori amb força, els agents van practicar la detenció de l’individu implicat i van traslladar-lo fins les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents. La persona detinguda té 45 anys, resideix a Sant Martí i Sarroca i respon a les inicials de E.P.R.

També et pot interessar

Comentaris