Comencen els treballs de manteniment de voreres i paviments derivada dels pressupostos participatius de 2009

12/05/2010 - 15:01h

En els darrers dies s’han iniciat uns treballs d’adequació de voreres i paviments en diferents punts de Vilafranca que s’allargaran aproximadament fins al mes d’octubre. Aquests treballs van ser una de les actuacions seleccionades per incloure dintre de la partida d’inversions destinada a pressupostos participatius de 2009.
Després del procés realitzat al llarg de l’any passat en el marc dels pressupostos participatius, les 40 persones que van participar en el procés van remarcar la necessitat de realitzar tot un seguit de petites millores i adequacions en diferents punts de la vila, sobretot de voreres. Per aquest motiu es va decidir una actuació de manteniment general que es repartirà en els propers mesos entre els diferents barris de Vilafranca. L’actuació té un pressupost total de 126.841,24 €.

Cal esmentar que la resta de la partida d’inversions destinada a pressupostos participatius fins a 300.000 euros, tal i com van decidir també els participants en el procés, es destinarà a complementar el projecte de remodelació dels carrers Pere el Gran i Abat Copons, que s’ha d’executar en els propers mesos.

També et pot interessar

Comentaris