‘Junts per l’Espirall’ reclama la biblioteca comarcal a l’Espirall

13/04/2010 - 16:54h

La recent creada plataforma ciutadana ‘Junts per l’Espirall’ vol que la biblioteca comarcal es construeixi al barri de l’Espirall. Segons afirma el president de l’associació, Joan Tarrida, “ens preocupa molt la manca d’infraestructures que pateix el barri. Si bé, com és el cas del mercat de la Pelegrina, la infraestructura ja existeix però cal una remodelació que l’adeqüi tal com mereix aquest servei, en tenim altres apartats en què la mancança és absoluta.”
Per l’entitat un equipament com la biblioteca donaria tant a Vilafranca com al barri un servei “que va més enllà de la seva tasca com a difusor de cultura o de formació ja que també incidiria favorablement en el camp de la cohesió social”.
Per al portaveu de la plataforma, “el fet de comptar amb un equipament de primera línia com aquest farà que tothom que visiti el barri el conegui millor i també potenciarà les relacions entre les persones i permetrà desterrar l’imatge negativa que, encara a dia d’avui per desconeixement, algunes persones tenen de l’Espirall.”

També et pot interessar

Comentaris