Detingut un home per la presumpta comissió d’un delicte de violència de gènere

16/03/2010 - 17:50h

El passat dissabte, dia 13 de març, una patrulla de la Policia Local va detenir un individu per la presumpta comissió d’un delicte de violència de gènere.  Els fets es van produir a mitja tarda, quan un veí va alertar a la Policia Local sobre una agressió d’un home sobre la seva parella enmig d’un carrer del Centre de la vila.

Des de la Sala de Coordinació Operativa de la Policia Local es va comissionar una patrulla que, en arribar al lloc dels fets, va localitzar un home que acabava d’agredir a la seva parella sentimental. Els policies van comprovar que la víctima havia estat agredida físicament i que l’agressor l’havia deixat nua parcialment, arrencant-li la roba de la part superior i l’estava sotmetent públicament a un tracte vexatori.

Davant dels fets exposats, els agents van practicar la immediata detenció del presumpte agressor, el van traslladar a les dependències de la Policia Local i van instruir les diligències corresponents. La persona detinguda té 35 anys, resideix a Vilafranca del Penedès i respon a les inicials M.H.M.

També et pot interessar

Comentaris