Detinguts dos joves a Vilafranca per robar a l’interior d’un vehicle

01/03/2010 - 15:36h

La nit de divendres a dissabte, i gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local de Vilafranca va practicar la detenció de dues persones per haver comès un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle. Els fets es van produir passada la mitjanit, quan una trucada telefònica, rebuda a les dependències de la Policia Local, va donar la descripció de dos joves que acabaven de cometre un robatori a l’interior d’un vehicle que hi havia estacionat al barri de Poble Nou.
Des de la Sala de Coordinació Operativa de la Policia Local es va comissionar una patrulla que, en arribar a la zona del robatori, va detectar dos individus, que coincidien plenament amb la descripció facilitada. En advertir la presència policial, els sospitosos van llençar a terra un equip de radio-CD i van iniciar una ràpida fugida a peu. Els agents van recollir l’objecte que havien llençat i van aconseguir interceptar-los.

Amb la col·laboració d’una altra patrulla van localitzar el vehicle afectat pel robatori. Després de localitzar el seu propietari van confirmar que l’equip de ràdio-CD era de la seva propietat.  Davant d’aquests fets, els quals podrien ser constitutius d’un presumpte robatori amb força, els agents van practicar la detenció dels dos individus implicats i van traslladar-los fins a les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents.  Les persones detingudes tenen 26 i 24 anys, resideixen a Vilafranca i a Santa Margarida i els Monjos i responen a les inicials de B.B.Y. i N.E.A. respectivament.

També et pot interessar

Comentaris