El PSC organitza una jornada per debatre sobre les polítiques de benestar

24/02/2010 - 09:43h

La resolució dels problemes dels ciutadans i l’aprofundiment en aspectes que defineixen l’actual situació de crisi són dos dels factors que han portat les federacions del PSC de l’Alt Penedès i el Garraf a organitzar per dijous, dia 4 de març, una jornada de polítiques de benestar a l’Escorxador de Vilafranca a dos quarts de cinc de la tarda. Es tracta d’un espai de debat, obert a tota la ciutadania, sobre el reforçament dels serveis socials davant la crisi; la pobresa i la seva feminització, i la Llei de la Dependència i polítiques d’igualtat d’oportunitats.

Per tal de dur a terme aquesta jornada s’ha convidat expertes en els temes a tractar. En primer lloc intervindrà la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carolina Homar, que parlarà sobre la Llei de Dependència. Continuarà l’assessora de la conselleria de Treball, Carme Sánchez, que oferirà la seva visió sobre les polítiques d’igualtat d’oportunitats i feminització de la pobresa. Finalment, la diputada al Parlament i secretària de Política Social del PSC, Carme Figueras, parlarà sobre el reforçament dels serveis socials davant la crisi.
La cloenda de la conferència anirà a càrrec de la secretària de Benestar Social de la Federació X del PSC, Helena Fortuny, i del primer secretari del PSC a Vilafranca, Francisco Romero.
De les intervencions i del diagnòstic en sortirà un document que es convertirà en la guia de treball per al futur.

També et pot interessar

Comentaris