La comissió a favor del centre comercial a la Girada de Vilafranca pressiona

Avatar
10/02/2010 - 17:57h

La comissió veïnal C4lagirada, creada per reclamar el centre comercial al barri, vol anar informant de quines són les novetats que tenen al respecte i també quina valoració fan de la nova llei d’equipaments aprovada per la Generalitat i que canvia una mica el panorama de la instal·lació de grans superfícies. Des de la comissió s’explica que fa unes setmanes van reunir-se amb el promotors del centre per saber exactament en quina situació estava el projecte, que consideren que últimament “ha afagat més força”.
Saber l’opinió de tothom
Aquests últims dies els representants de la comissió s’estan reunint també amb els partits polítics per saber quina és la seva posició respecte al projecte. “PSC i ERC estan d’acord en la necessitat del centre comercial i ara ens falta reunir-nos amb les altres forces per saber què és el que opinen. A més també ens reunirem amb associacions de veïns de comerciants per saber quina és la seva postura oficial”, afirmen des de la comissió.

Creació d’una pàgina web
Els representants de l’entitat han creat una pàgina web (www.c4lagirada.com) per tal d’aportar informació a tots els interessats. Segons expliquen, la iniciativa de la pàgina web va sorgir després de dirigir-se un bon grapat de persones a la comissió a preguntar aspectes relacionats amb el centre comercial.
“La força d’una ciutat resideix en els seus habitants i per poder decidir abans hem d’estar informats”, afirmen des de la comissió. Per aquest motiu, diuen, aviat portaran a Vilafranca un tècnic que aclarirà qualsevol dubte sobre la nova llei d’ordenació d’equipaments comercials de Catalunya i com aquesta pot beneficiar al projecte de Vilafranca.
La comissió clou la seva nota afirmant que estan convençuts que els ciutadans de Vilafranca “han de fer seu el projecte” i que el centre comercial “afavorirà l’ocupació, la varietat de productes i serveis que podrem adquirir, uns preus més competitius i, sobretot, un bon lloc on poder cobrir les mancances greus d’oci que a dia d’avui hi ha a Vilafranca”.

També et pot interessar

Comentaris