Nous ajuts per a la instal·lació d’ascensors a l’Espirall de Vilafranca

Avatar
10/02/2010 - 17:51h

L’ajuntament ha realitzat una reunió informativa per als propietaris de les anomenades “vivendes sindicals” de l’Espirall que encara no han instal.lat ascensor a les seves comunitats. A la reunió hi han assistit l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, la regidora d’Habitatge, Maria Josep Tuyà, i el conseller delegat d’ADIGSA, Frederic Linares, que és l’empresa pública de la Generalitat que gestiona els habitatges del polígon de l’Espirall.
La reunió, amb presència d’uns 25 veïns i veïnes, ha servit perquè els responsables municipals i d’ADIGSA informessin dels nous ajuts que són vigents per a la instal.lació d’ascensors en el polígon d’habitatges d’ADIGSA. Cal recordar que, fruit del conveni signat en el seu dia entre l’Ajuntament i ADIGSA, s’han instal.lat un total de 16 ascensors en comunitats de propietaris de les “vivendes sindicals” de l’Espirall, 2 ascensors més estan en execució i 4 més estan previstos per aquest any 2010.

Tant la Generalitat com l’Ajuntament ofereixen subvencions importants que redueixen de forma molt avantatjosa els imports que han de satisfer els propietaris dels habitatges. A més, ADIGSA ha introduït darrerament novetats en aquests ajuts per a aquells propietaris que acreditin una determinada situació econòmica.

També et pot interessar

Comentaris