ERC escollirà el 6 de febrer el seu cap de llista a Vilafranca per les municipals

alt
22/01/2010 - 10:34h
 

L’Executiva Local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Vilafranca escollirà el proper dissabte dia 6 de febrer, a través de l’assemblea local, el proper cap de llista que representarà el partit republicà a les municipals del maig del 2011. Els militants vilafranquins d’ERC hauran d’escollir entre dues candidatures que s’han presentat. D’una banda, l’encapçalada per Josep Anton Serrat i Almirall, que havia estat secretari d’organització del partit, i de l’altra la que tornarà a encapçalar l’actual regidor del partit a l’Ajuntament i proposat per l’executiva local, Pep Quelart i Bou.
A l’ordre del dia de l’assemblea que tindrà lloc el dissabte 6 de febrer a la seu d’ERC, al carrer de la Font, a partir de les sis de la tarda, s’escollirà en el primer punt de l’ordre del dia, la mesa de l’assemblea per després obrir un torn de presentació de les precandidatures i, tot seguit, fer-ne l’elecció del futur cap de llista. En el darrer punt de l’assemblea s’haurà de ratificar la Comissió Electoral Local a la qual l’Executiva Local presenta com a membres d’aquesta comissió Pere Sàbat, Manel Muñoz i Albert Zafra.
Fa 26 anys
A diferència del 2006, aquesta vegada, Quelart tindrà competència per optar a ser el proper cap de llista d’ERC a Vilafranca. Amb Serrat, que ja va ser cap de llista d’ERC a la capital de l’Alt Penedès l’any 1983, torna la vella guàrdia. Aquell any els 568 vots que va aconseguir no van ser suficients per entrar al consistori. Ara, 26 anys després, vol tornar a optar-hi.

A la fotografia s’hi poden veure els dos candidats. Pep Quelart, a l’esquerra i Ton Serrat.

També et pot interessar

Comentaris