El PSC diu que el centre comercial evitarà que la gent marxi de Vilafranca

23/11/2009 - 17:11h

El barri de la Girada ha estat l’escenari de treball del portaveu del grup municipal socialista, Francisco Romero, en aquest mes de novembre. El primer secretari del grup municipal socialista acompanyat de regidors del grup municipal, membres de la comissió executiva local i afiliats i simpatitzants socialistes van atendre dissabte de la setmana passada les consultes dels veïns i veïnes del barri de la Girada.
En aquest mes de novembre, Francisco Romero s’ha entrevistat amb membres de les associacions veïnals, entitats esportives del barri i representants de la plataforma cívica en defensa de la construcció d’un centre comercial.
Com ja és habitual, les visites i el treball efectuat pel portaveu del grup municipal socialista a cada barri conclouen amb la instal·lació d’un punt d’informació en un indret cèntric del barri. En aquesta ocasió, el punt d’informació es va col·locar a la la rambla de la Girada.
Veïns i veïnes del barri es van apropar a la parada per rebre informació de primera mà, alhora que formulaven propostes per millorar la qualitat de vida al barri.
El tema més recorrent, però, va ser el relatiu a la demanda de construcció d’un centre comercial amb cinemes al barri. Una proposta que , segons explica el PSC, darrerament està prenent força donada la iniciativa d’un grup de veïns i veïnes del barri que reclamen la construcció d’un centre que permeti incrementar l’oferta comercial al barri complementant l’oferta comercial de la vila.
Per a Francisco Romero, “el barri de la Girada té moltes possibilitats. És un barri que està creixent de manera harmònica i que té unes necessitats que cal cobrir. La construcció de l’àrea comercial i de cinemes en la Ronda de Mar afavorirà l’oferta comercial i lúdica de tota la vila, evitant d’aquesta manera que la població hagi de desplaçar-se a altres àrees comercials i lúdiques de fora de la vila.”

També et pot interessar

Comentaris