Detingut un individu a Vilafranca per dos delictes contra la seguretat del trànsit

20/11/2009 - 10:04h

Dijous la Policia Local de Vilafranca va detenir el conductor d’un turisme per la presumpta comissió de dos delictes contra la seguretat viària.  Els fets van produir-se a la matinada, quan una patrulla de la Policia Local va detectar un conductor que conduïa un turisme de manera irregular pel barri de Poble Nou.
Davant d’aquest fet, els agents van aproximar-se a la seva posició i van indicar al seu conductor que aturés la marxa per tal d’identificar-lo i comprovar la causa que motivava la conducció irregular. Un cop aturat, els agents van observar que el conductor del vehicle presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. Ateses les circumstàncies, els agents van informar el conductor sobre els seus drets i van requerir-lo per tal de se sotmetés a les proves d’alcoholèmia. El conductor del vehicle es va negar a efectuar les proves reglamentàries i va intentar marxar del lloc conduint el seu vehicle.
Davant dels fets exposats, que podrien ser constitutius d’un delicte de conducció sota els efectes de les begudes alcohòliques i d’un altre delicte de negativa a sotmetre’s a les proves de detecció alcohòlica, els agents van practicar la detenció del conductor i el van traslladar a les dependències de la Policia Local per instruir l’atestat corresponent. La persona detinguda té 31 anys, resideix a Vilafranca, i respon a les inicials J.E.A.

També et pot interessar

Comentaris