Àngel Colom: “A Madrid sorprèn que aquí els immigrants siguin catalanistes”

alt
19/11/2009 - 17:29h

El president de la sectorial d’immigració de CDC, Àngel Colom, va expressar dimecres al matí la seva indignació per l’actitud que té des de ja fa temps Madrid respecte a Catalunya. Colom va manifestar que “sembla que no ens vulguin i des d’Espanya s’està tensant massa la paciència dels catalans”.  A més, Colom va apuntar que “si des de Madrid tensen massa la corda i, a més, la sentència és contrària a l’Estatut, aquesta corda es trencarà i la ruptura vindrà provocada per Madrid, no per nosaltres”.
L’ara membre de CDC va fer referència també a la consulta per la independència que es viurà en diferents municipis el proper 13 de desembre i va demanar públicament que la gent vagi a votar i, a més, que voti que sí. “Si Catalunya fos independent viuríem millor”, va afirmar Colom, que també va manifestar que està segur que a Catalunya “algun dia haurem de fer consultes d’aquest tipus però de manera vinculant perquè, des de Madrid, estan trencant tots els nexes d’unió i ja no val la pena seguir així”.
Colom també va lamentar que ell, en viure a Barcelona, no pugui participar en aquestes consultes sobiranistes i va desitjar fer-ho aviat.

El president d’immigració de CDC va realitzar aquestes declaracions en el marc d’una visita que va fer dimecres a la nostra comarca per tal de consolidar la sectorial d’immigració a la comarca. Colom va valorar de manera molt positiva que els immigrants s’impliquessin tant a la consulta sobiranista i va dir que li agradava que “a Madrid sorprengui que els catalans surtin catalanistes”.

Al mateix temps, Colom va afirmar que la Casa Gran del Catalanisme és oberta a tothom i que s’ha de mirar la immigració “com una oportunitat i motor de creixement econòmic, no com un problema”. I des de CiU, va dir, es vol liderar el projecte d’integració a Catalunya.En la roda de premsa, també va parlar Eric Bertran, director de la primera associació intercultural de joves que hi ha a Catalunya, anomenada nouscatalans.joves. Bertran va explicar que el que volen és “treballar per la convivència de tots els joves perquè la societat estigui el màxim de cohesionada possible i pugi una joventut ben forta”.

També et pot interessar

Comentaris