Detingut a Vilafranca un individu per robatori amb intimidació

27/10/2009 - 15:19h

La Policia Local de Vilafranca va detenir dijous passat un individu per la presumpta comissió d’un delicte de robatori amb intimidació a un establiment públic.  Els fets van produir-se a mitja tarda quan una trucada telefònica rebuda a la Policia Local va alertar sobre un robatori amb intimidació comès a l’interior d’una fleca del Centre de la Vila i que l’autor material ja havia comès altres robatoris al mateix establiment temps enrera.
Des de la Sala de Coordinació Operativa es va comissionar una patrulla la qual, en arribar, va entrevistar-se amb la víctima la qual va denunciar als agents que un individu havia entrat a l’establiment i, després d’agafar part de la recaptació de la caixa registradora, va amenaçar-la perquè no avisés la policia. Els agents van recollir les dades descriptives dels fets, i del presumpte autor, i després d’informar la persona perjudicada dels tràmits legals a seguir, van iniciar una recerca per les rodalies. Posteriorment, gràcies a la col•laboració del propietari de l’establiment afectat, es va localitzar a l’autor material del robatori a l’interior d’un bar.

Davant dels fets denunciats, que podrien ser constitutius d’un delicte de robatori amb intimidació, els agents van practicar la detenció de l’individu implicat i el van traslladar a les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents. La persona detinguda té 35 anys, resideix a Vilafranca i respon a les inicials J.C.A.A.

També et pot interessar

Comentaris