Detenció a Vilafranca per robatori amb força en un bar

15/10/2009 - 14:51h

Divendres passat la Policia Local de Vilafranca va detenir dos individus per la presumpta comissió d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un bar. Els fets van produir-se a última hora de la nit, quan una patrulla de la Policia Local que es trobava fent tasques de prevenció al barri del Molí d’en Rovira va sentir una alarma que procedia d’un bar de la zona.

Els agents van apropar-se a l’establiment i van ser requerits per un vigilant de l’estació de RENFE que els va advertir que havia sentit cops procedents de la zona i que, davant del bar, havia vist un individu sospitós que parlava amb algú que estava dins de l’establiment. Als pocs minuts el propietari de l’establiment va presentar-se al lloc de la incidència i va obrir la porta per permetre als agents fer una inspecció de l’interior del local. Un cop obert, els policies van localitzar a l’interior un individu que va intentar fugir per la teulada del local sense aconseguir-ho. Paral•lelament, una altra patrulla de la Policia Local va localitzar el segon individu que estava a l’exterior del local i que havia fugit en haver advertit la presència del vigilant de l’estació. Posteriorment, els agents van comprovar que una de les portes d’accés a l’establiment havia estat forçada i que una finestra havia estat trencada.
Davant d’aquests fets, que podrien ser constitutius d’un delicte de robatori amb força, els agents van practicar la detenció dels dos individus implicats i els van traslladar a les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. Les persones detingudes tenen 19 i 20 anys, resideixen a Vilafranca i responen a les inicials B.M. i M.M.

També et pot interessar

Comentaris