Detenció per la comissió d’un delicte de tràfic de drogues a Vilafranca

06/10/2009 - 16:43h

El passat dijous, dia 1 d’octubre, la Policia Local va detenir un individu per la presumpta comissió d’un delicte contra la salut pública. Els fets es van produir a primera hora de la tarda quan una trucada telefònica rebuda a les dependències policials va advertir que s’estava produint una baralla en un carrer del centre de la vila.
Des de la Sala de Coordinació Operativa es va comissionar una patrulla que, en arribar, van comprovar que en el lloc hi havia dues persones barallant-se i un tercer individu que va intentar abandonar el lloc en advertir la presència policial.
Els agents van separar les parts implicades a la baralla i van acostar-se a l’individu que intentava marxar-se del lloc i van observar com aquest va llençar a terra un embolcall de plàstic. Després de fer-li un escorcoll superficial, van comprovar que duia al damunt una quantitat important de diners. Així mateix, van recollir l’embolcall que havia llençat i van comprovar que contenia diversos embolcalls més petits que presumptament contenien cocaïna.
Davant d’aquests fets, els quals podrien ser constitutius d’un delicte contra la salut pública, els agents van intervenir els diners, les substàncies estupefaents i van practicar la detenció de l’individu implicat i el van traslladar a les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. La persona detinguda és veïna de Vilafranca, té 47 anys i respon a les inicials M.Z.

També et pot interessar

Comentaris