Vilafranca tindrà un gran kàrting indoor abans del desembre

alt
05/10/2009 - 07:30h

El conegut pilot vilafranquí Julian Córdoba (conegut com a “Tito Córdoba”), que porta 32 anys en aquest món, i la seva esposa, Estefania, inauguraran abans de desembre l’Scratch Indoor Kàrting Penedès, que estarà situat al polígon de les Fonts, just a pocs metres de l’hotel Basic. Així, el primer kàrting indoor de Vilafranca comptarà amb més de 35 karts de tres tipus: de 125, de 200 i de 250 cc. A més a més, tindran dos o tres karts biplaça per aquells adults que vulguin anar amb els seus fills petits ja que el kart individual només es podrà conduir si el nen o nena medeix més d’1,25 metres. En aquest kart biplaça l’infant podrà portar el volant però serà l’adult qui podrà accelerar i frenar.

Possibilitat d’adelantar
Val a dir que una de les singularitats que tindrà la pista és que té 680 metres de corda i uns sis metres d’ample, de tal manera que els karts podran adelantar sense problemes i fins i tot hi cabran quatre cotxes l’un al costat de l’altre.
Així la carrera serà més emocionant perquè en molts kàrtings el que passa és que la pista no és suficientment ampla i per tant els vehicles no poden adelantar de cap manera.
A banda de la pista, la nau també comptarà amb un gran bar, taller per reparar els karts, vestuaris (amb zona per a les dones) i una gran sala per tal de realitzar qualsevol tipus de festa.

Horari
Amb el tiquet d’entrada (que encara no han definit quin preu tindrà) et deixaran un casc i un mono per poder conduir amb el vestuari adequat.
El kàrting obrirà de dilluns a dijous de sis de la tarda a 12 de la nit, els divendres de sis de la tarda a tres de la matinada, els dissabtes de deu del matí a tres de la matinada i els diumenges de 10 del matí a 12 de la nit

També et pot interessar

Comentaris