L’Oficina Municipal d’Acollida de Vilafranca torna amb el seu programa d’activitats

09/09/2009 - 17:00h

L’Oficina Municipal d’Acollida, OMA, de Vilafranca reprèn el seu calendari d’activitats després del període d’estiu i obre la inscripció per participar als Mòduls de Coneixement de l’Entorn i les Sessions d’Acollida Laboral. L’OMA, des del Pla per a la Convivència i el Civisme, treballa en la recepció i acollida de les persones que s’empadronen per primera vegada a Vilafranca i en la seva adaptació a la nostra societat. Una bona gestió de l’acollida garanteix una millor integració i, per tant, una millor convivència de les persones nouvingudes a la nostra societat.
Els Mòduls de Coneixement de l’Entorn i les Sessions d’Acollida Laboral treballen per donar a conèixer a les persones nouvingudes les informacions necessàries per establir amb garanties el seu procés d’assentament, posant l’èmfasi en la cohesió social i la convivència i minimitzant processos de segregació i marginació. Els coneixements impartits són necessaris per obtenir favorable l’informe d’inserció social al municipi i s’han d’acreditar amb el certificat d’assistència als mòduls. La pròxima oferta de mòduls comença el dia 28 de setembre i tenen una durada de 13 hores distribuïdes en 7 dies, en horari de matí.

Totes aquelles persones que vulguin participar-hi hauran de trucar per telèfon (93 892 03 58, extensió 1832) per confirmar la seva voluntat d’accedir als Mòduls de Coneixement de l’Entorn. La inscripció també es pot fer de manera presencial al carrer de Santa Maria, núm. 2, 1a planta, en l’horari d’atenció al públic de 2/4 de 10 del matí a 1 del migdia. Les places s’assignaran segons rigorós ordre d’inscripció.

També et pot interessar

Comentaris