Vilafranca s’il·luminarà dijous per la independència dels Països Catalans

04/09/2009 - 07:46h

Vilafranca viurà dijous la setena edició de la Marxa de Torxes organitzada, com sempre, per la Comissió 11 de setembre. La Comissió vol que sigui un acte unitari, sense cap tipus de manipulació ni d’utilització partidista, sinó un clam per la sobirania nacional i per reclamar la independència.
Segons la Comissió, “la via autonomista està acabada i per això hem de lluitar per una independència”. Els organitzadors recorden que l’important és que els participants a la Marxa només portin com a bandera la senyera o l’estelada, excloent tota altra mena de pancartes o banderes.
La Marxa començarà dijous a les deu de la nit a la plaça de la Vila amb una actuació dels Xicots de Vilafranca. A les 11 de la nit s’iniciarà pròpiament la Marxa, que recuperarà l’itinerari perdut els últims anys a causa de les obres a la via pública. Així, sortiran de la plaça de la Vila, carrer de la Cort, carrer de la Parellada, carrer Santa Digna i finalitzaran a la rambla de la Girada.
Durant la Marxa hi haurà batucada amb Color de Ritme, els bastoners de Vilafranca i també hi participaran els grallers del Tec. Un cop arribats a la rambla de la Girada, el periodista Víctor Alexandre llegirà el manifest de commemoració dels 350 anys del Tractat dels Pirineus, tema que enguany vol ser recordat.

També et pot interessar

Comentaris