Es reobre al trànsit l’enllaç de Santa Digna de Vilafranca

28/07/2009 - 15:48h

 

La setmana vinent es reobriran al trànsit diversos carrers que han estat en obres els darrers mesos a Vilafranca. Aquesta reobertura permetrà millorar la mobilitat, especialment dels vehicles, que ha estat afectada de forma important. Alguns d’aquests vials que s’obriran al trànsit la setmana vinent han estat objecte d’obres de millora que reben ajuts del Fons Estatals d’Inversió Local, si bé l’actuació de més envergadura que finalitza aquests dies, l’anomenat “enllaç de Santa Digna”, és un projecte municipal que permetrà retornar a la normalitat la circulació a l’entrada a Vilafranca per la carretera de Vilanova. Així, dilluns dia 3 d’agost es reobrirà a la circulació el tram de l’avinguda de Vilanova entre l’avinguda d’Europa i el carrer del Comerç, així com tot el voltant de la plaça de la Creu de Santa Digna i el primer tram del passeig de Rafael Soler. Cal recordar que el trànsit en aquest enllaç d’accés i sortida de Vilafranca es regularà mitjançant una rotonda en forma de trapezi i que el carrer de Santa Digna tornarà a ser de doble sentit de circulació en el tram entre el carrer d’Amàlia Soler i la plaça de la Creu de Santa Digna. El carrer de Cal Bolet, entre el passeig de Rafael Soler/plaça de la Creu de Santa Digna i el carrer d’Amàlia Soler, seguirà essent com fins ara d’accés exclusiu al veïnat, si bé l’entrada serà per la plaça de la Creu de Santa Digna en lloc de pel carrer d’Amàlia Soler com era fins ara.

 

 

Per a dimarts dia 4 d’agost es preveu l’obertura a la circulació del carrer del General Vallès, entre els carrers de Bühl i de Sarriera. Aquesta és una obra inclosa dins els Fons Estatals d’Inversió Local i que permetrà ampliar voreres per a una millor mobilitat dels vianants i establir nous recorreguts de circulació de vehicles i persones entre el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny i el barri Molí d’en Rovira.

 

Dijous dia 6 d’agost es reobrirà al trànsit el carrer del Cid, entre els carrers de Pere Alagret i Igualada, i el carrer de Pines, entre els carrers d’Igualada i de Puigmoltó. Aquesta reobertura permetrà també recuperar la mobilitat de vehicles entre els barris de la Barceloneta-Sant Magí i el Centre Vila. Més endavant es reprendrà la remodelació del tram del carrer del Cid entre el carrer Pere Alagret i l’avinguda de Barcelona.

 

Derivat de la reobertura del trànsit a l’eix Cid-Pines, el proper divendres 7 d’agost es preveu restituir els anteriors sentits de circulació en els carrers de Puigmoltó, Carme i Muralla de Sant Magí, que s’havien modificat temporalment a causa de les obres. De forma definitiva, el carrer de Puigmoltó tindrà sentit de circulació en direcció carrer del Carme, el carrer del Carme serà en direcció al carrer de la Muralla de Sant Magí, i el carrer de la Muralla de Sant Magí tindrà sentit únic en direcció al carrer de Santa Clara.

També et pot interessar

Comentaris