Detinguts a Vilafranca un individu per violència de gènere i un altre per ordre judicial de recerca i detenció

23/06/2009 - 09:20h

El passat divendres dia 19 de juny una patrulla de la Policia Local va detenir un individu per la presumpta comissió d’un delicte de violència de gènere. Els fets van produir-se passada la mitjanit quan una trucada telefònica alertava d’una presumpta agressió dins d’un domicili al barri de l’Espirall.
Des de la Sala de Coordinació Operativa de la Policia Local es va comissionar una patrulla que, en arribar, van comprovar que un home sortia del domicili. Els agents van identificar aquesta persona i van contactar amb la seva parella, la qual es trobava a l’interior del pis. La dona va manifestar als agents haver estat amenaçada i agredida per la seva parella a l’interior del seu domicili.
Els agents van atendre la víctima i van acompanyar-la fins a l’ambulatori per tal de ser assistida pels serveis mèdics.

Davant dels fets els agents van practicar la detenció del presumpte agressor i van instruir les diligències corresponents.
La persona detinguda té 25 anys, resideix a Vilafranca del Penedès i respon a les inicials Z.T.N.R.
D’altra banda, dijous passat una patrulla de la Policia Local va practicar la detenció d’una persona que tenia vigent una ordre judicial de recerca i detenció.
Els fets van produir-se a última hora de la tarda, quan una patrulla de la Policia Local va detectar la presència d’una persona, en actitud sospitosa, que havia accedit i sortia de l’interior del dipòsit de vehicles situat a l’avinguda de la Peregrina. Els agents van identificar-la i van comprovar que tenia en vigor una ordre judicial de detenció.
Davant d’aquest fet, els agents van detenir l’home i van traslladar-lo fins a les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents.
La persona detinguda té 32 anys, resideix a Barcelona i respon a les inicials O.H.

També et pot interessar

Comentaris