La xef i ambaixadora de Segura Viudas, Vicky Sevilla, protagonista de la campanya de Nadal de la marca
La campanya ret homenatge als treballadors de Segura Viudas
El celler històric Segura Viudas llança els nous caves Brut Reserva 2022 i Rosé Vintage 2022 en el marc de la seva campanya de Nadal, protagonitzada per la xef i ambaixadora de la marca Vicky Sevilla. La campanya, que convida a celebrar els valors d’unió, generositat i gratitud, ret homenatge als empleats del celler, que treballen diàriament per preservar el llegat de Segura Viudas, i posa en relleu la importància de respectar les arrels i l’autenticitat, en sintonia amb els valors de la marca.
En la campanya, Vicky Sevilla, xef amb estrella Michelin i propietària del prestigiós restaurant Arrels, ofereix un sopar d’alta gastronomia com a tribut i homenatge a la tasca de l’equip del celler, des de la vinya fins a les caves, reconeixent així la seva dedicació a la qualitat i la tradició de Segura Viudas.
Aquest gest de gratitud cap a l’equip que hi ha darrere de la marca ressalta el compromís de Segura Viudas amb el seu llegat, les seves arrels i la seva història. Amb aquesta campanya, la marca celebra les tradicions pròpies de Nadal amb una proposta que eleva la gastronomia i es converteix en un acte de reconeixement a l’autenticitat i l’esforç conjunt.
Vicky Sevilla s’ha consolidat com una figura innovadora en la gastronomia espanyola. Amb només 25 anys, va obrir el seu restaurant Arrels a Sagunt, fet que la va convertir en la xef més jove a rebre una estrella Michelin a Espanya. A més, compta amb un Sol Repsol i altres reconeixements, com el de ‘New Talent of the Year 2023’ de La Liste Mediterranean. El seu restaurant ha estat recentment destacat entre els 30 millors nous restaurants d’Europa segons la guia Opinionated About Dining (OAD).
Vicky Sevilla, la filosofia de treball de la qual s’alinea amb els valors de sostenibilitat, autenticitat i respecte a la tradició de Segura Viudas, destaca pel seu estil de cuina amb productes de proximitat i una visió que connecta l’alta gastronomia amb les arrels culturals.