La jugadora del Patí Vilafranca Paola Pascual bat rècords i ja ha marcat 35 gols en 7 partits

13/11/2023 - 16:44h

Davant el Prat en va aconseguir 8

Paola Pascual s’està convertint en la sensació del primer tram de lliga a Segona Catalana. La jugadora del Patí Vilafranca s’està inflant a marcar gols i, de moment, ja n’ha sumat 35 en els 7 partits que ha disputat. La mitjana rècord de 5 gols pel partit la situa com a jugadora de referència de la categoria.

Paola Pascual té un nivell tècnic i tàctic molt superior a la major part de jugadores de Segona Catalana i això ho està aprofitant per batre reiteradament les porteres rivals. El passat cap de setmana en va sumar 8 en l’escandalosa victòria del Patí Vilafranca davant el Prat (24-0).

A més de Paola Pascual, les seves companyes Abril Batlle (19 gols), Ariadna Busqué (14 gols), Mariona Chavalés (9 gols) i Martina Freixedes (9 gols) també formen part del grup capdavanter de màximes realitzadores de Segona Catalana. El Patí Vilafranca és líder indiscutible del grup 2 i, si no hi ha alguna mena d’entrebanc inesperat durant la resta de la campanya, acabarà aconseguit l’ascens a Primera Catalana.

També et pot interessar

Comentaris