La candidatura “Eines de País” torna a presentar-se a les eleccions de la Cambra de Barcelona

06/09/2023 - 09:55h

S’ha presentat al Vinseum de Vilafranca

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona es duen a terme entre els dies 15 i 20 i la candidatura “Eines de País”, formada per empresaris i professionals amb un marcat caràcter independentista, torna a concòrrer a la cita electoral.

La candidatura s’ha presentat aquesta setmana al Vinseum de Vilafranca. Toni Fitó, un dels seus portaveus, va explicar que el gran objectiu és tractar de millorar els bons resultats d’ara fa quatre anys. “A la Cambra s’hi va a fer política econòmica i nosaltres tenim les idees i els objectius molt clars. Som dels que pensem que amb un estat propi, les codicions econòmiques i empresarials serien molt millors. Esperem poder incrementar la nostra representativitat”, va assenyalar.

El president de la Cambra de Comerç de l’Alt Penedès, Ramon Giró, va recordar que “estem parlant d’una de les poques entitats del país amb presència independentista i cal mantenir aquesta representativitat”.

Les votacions es duran a terme entre els dies 15 i 19 de manera telemàtica i el dia 20 de manera presencial. En el cas de l’Alt Penedès, els censats podran exercir el dret a votar presenciala la seu de la Cambra a Vilafranca (plaça de l’Estació).

El procés electoral de la Cambra és complex. Aquesta vegada, a més, es renoven 52 vocals de l’entitat i, per tant, cada candidatura presenta 52 candidats. “Eines de País” arriba a la cita electoral afegint al nom formal de la candidatura “Un Pas Més”, posant èmfasi d’aquesta manera a l’objectiu declarat de seguir consolidant la seva presència a l’entitat. Toni Fitó també va aprofitar la seva estada a Vilafranca per defensar la política econòmica aplicada en els quatre anys de mandat.

També et pot interessar

Comentaris