La Rambla de Nostra Senyora s’estrenarà com espai d’activitats lúdiques durant la Festa Major

26/06/2023 - 18:58h

Es tallarà al trànsit entre el 28 d’agost i el 2 de setembre

Els administradors han fet pública la nova proposta lúdica per la Festa Major de Vilafranca d’enguany. La cèntrica Rambla de Nostra Senyora s’estrenarà com espai musical, teatral i gastronòmic amb un cartell propi d’activitats que complementarà l’oferta festiva. Es tallarà al trànsit des del 28 d’agost al 2 de setembre i es convertirà en un nou nucli de diversió i també d’estada per als vilafranquins i vilafranquines. La zona tallada al trànsit serà la mateixa que ja s’aïlla de la circulació durant la celebració del Vijazz.

Està previst que durant els cinc dies d’activitats hi hagi concerts, sobretot de cantants i grups vilafranquins i penedesencs, ballada de sardanes i espectacles que es complementaran amb una zona gastronòmica i de degustació en què es podrà gaudir d’una copa de vi o cava i dels productes que serviran les diferents “food-trucks” que s’hi instal.laran.

El nou espai de la Rambla de Sant Francesc substituirà, en la seva major part, l’oferta musical que tradicionalment s’oferia a la zona esportiva de Vilafranca. Allà només s’hi mantindrà l’empalmada, mentre que tota la resta de concerts passaran a la rambla. “Volem generar un nou espai lúdic i d’estada per a que tothom pugui gaudir de la festa amb la major seguretat i comoditat possibles. Creiem que és un plus per la Festa Major de Vilafranca”, ha assenyalat Jacques Planas, un dels cinc administradors.

La zona comptarà amb un seguit de patrocinadors i naixerà amb l’objectiu de convertir-se en un espai central de la festivitat. Entre les actuacions musicals ja confirmades destaquen les de Mazzoni, Joan Miquel Oliver, el duet vilafranquí de versions “Aina i Joan”, un concert de tribut a Frank Sinatra, Marc Sánchez o un espectacle del còmic cunitenc Guillem Estadella. També serà escenari de la Mostra d’espectacles al carrer.

Oriol Bertran, un altre dels administradors, ha explicat que “busquem oxigenar el centre de Vilafranca generant un nou espai festiu que permeti ampliar les opcions que tenen els veïns i veïnes de gaudir del programa d’actes. L’objectiu també és obrir la Festa Major a aquesta zona de la ciutat. Seguretat, comoditat i nova oferta es combinen en la idea que presentem”.

També et pot interessar

Comentaris