La CUP presenta 10 llistes electorals a l’Alt Penedès i dues al Baix

26/04/2023 - 12:25h

Els cupaires ofereixen una proposta política conjunta per totes les quatre comarques de la vuegueria

La CUP presenta 12 llistes a municipis de l’Alt i el Baix Penedès. Es van donar a conèixer durant l’acte de presentació a Vilafranca de les 22 candidatures a tota la vegueria. Les candidatures són: Vilafranca, Sant Sadurní, Gelida, Santa Margarida i els Monjos, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, el Pla del Penedès, Vilobí, Sant Cugat Sesgarrigues, Subirats, Calafell i Cunit.
La cap de llista de la CUP a Vilafranca, Marta Soler, va afirmar: “No volem seguir sent una zona de pas entre les dues grans metròpolis ni l’abocador de l’àrea metropolitana”, i va afegir que a la CUP tenen “una proposta política per al conjunt del Penedès, una alternativa a l’actual model econòmic, social i mediambiental caduc i basat en macroprojectes que trinxen la terra i que generen vides precàries als seus habitants”.


Entre els punts comuns que defensen les CUP de les quatre comarques hi ha la preservació, ordenació i desenvolupament sostenible de l’espai agrícola, treballar en un nou model d’indústria al Penedès que passi per crear i potenciar un sector industrial sostenible, respectuós amb l’entorn paisatgístic i amb un pes important de la indústria pública i cooperativa, l’aposta per la transició energètica planificada i impulsada pel sector públic, habitatge digne per a tothom i una xarxa de transport públic que connecti les comarques de la vegueria, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris