Roben a punta de pistola en dos comerços de Sant Sadurní

FOTO: Mossos d’Esquadra
06/02/2023 - 16:50h

El presumpte atracador, menor d’edat, va ser detingut aquest diumenge a la tarda i ja ha passat a disposició judicial

Un noi menor d’edat va ser detingut aquest diumenge a la tarda com a presumpte autor de dos robatoris a punta de pistola en diferents establiments comercials de Sant Sadurní.

 Tal com han confirmat fonts del govern municipal, dissabte a la tarda, el noi -acompanyat d’un altre jove que l’esperava fora de la botiga- va entrar armat en un establiment dedicat a la drogueria ubicat al carrer Raval, on va amenaçar la treballadora per sostreure els diners de la caixa registradora.

Diumenge, el mateix jove també va atracar a punta de pistola en una fleca de pa del carrer Església, d’on també es va endur els diners de la caixa.

Després d’identificar-lo, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van activar un dispositiu de vigilància diumenge a la tarda, i segons han explicat diferents veïns, van detenir el presumpte autor dels atracaments a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, des de fa uns mesos ocupada.

La investigació segueix oberta.

Altres fets

També la setmana passada, a Sant Sadurní es van produir robatoris en altres establiments. Segons fonts de l’Ajuntament, dijous un home va entrar a robar en una farmàcia de la part alta rambla Generalitat. Els dies posteriors a aquests fets, també es van registrar robatoris en dues perruqueries de la vila, i una barberia.

Els presumptes autors de tots aquests robatoris han estat detinguts.

Davant d’aquests fets delictius, des de l’Ajuntament, l’equip de govern ha fet una crida a la calma i la tranquil·litat i ha assegurat que s’estan posant tots els mitjans i recursos per fer front a aquesta situació, alhora que agraeix la col·laboració dels veïns i veïnes, fonamental en la tasca policial i de seguretat davant aquest tipus de casos.

L’alcalde Ton Amat i el regidor de Governació, Pere Vernet, han mantingut aquest dilluns una reunió amb el cap de la Policia Local, Jose Luis Delgado, i Eduard Barca, sotsinpector de la comissaria de Mossos d’Esquadra a Sant Sadurní, per fer seguiment i valorar els darrers episodis delictius al municipi.

Els responsables dels cossos de seguretat coincideixen en el fet que no hi ha un greu problema de seguretat ciutadana sinó que es tracta d’un patró habitual de la pràctica delictiva, que concentra la seva actuació en una mateixa zona geogràfica i en un breu termini de temps, i intenta després desplaçar-se a una altra demarcació

També et pot interessar

Comentaris