Leo Girón, Sergio Sánchez i Carlos Bladé s’incorporen a la llista electoral del PSC a Vilafranca

24/01/2023 - 11:59h

El candidat Francisco Romero vol combinar experiència i joventut per potenciar l’economia, l’emprenedoria i la innovació

El Candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Vilafranca, FranCisco Romero, ha donat a conèixer qui seran les persones que aniran al número 9, 10 i 11 de la seva llista a les eleccions municipals de 2023. Els candidats són Leo Girón, Sergio Sánchez i Carlos Bladé respectivament. Romero ha volgut incorporar tres persones que permeten combinar l’experiència amb la joventut per potenciar l’economia, la innovació i l’emprenedoria a Vilafranca. Per aquest motiu ha incorporat dos joves vinculats al concurs d’Innovació IdeaVilafranca, l’esperit del qual vol recollir la seva candidatura.
La candidata número 9, Leo Girón és Diplomada en Empresarials. Treballa des de fa més de 30 anys a la Mancomunitat Penedès Garraf en el Servei d’Iniciatives Econòmiques, donant suport a l’emprenedoria i forma part del comitè d’empresa.


El candidat número 10, Sergio Sánchez és Llicenciat en ADE+Dret per la UAB i Màster en Màrketing Digital. Actualment es dedica al seu negoci propi de disseny web, on treballa amb clients nacionals i internacionals. Ha estat l’impulsor del concurs d’innovació per a Joves “IdeaVilafranca” que desenvolupa l’Agrupació del PSC de Vilafranca.
El candidat número 11, Carlos Bladé és graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UNED i Postgrau en Gestió i Solució de Conflictes per la UOC, actualment s’està especialitzant en l’anàlisi econòmica. Es dedica a la consultoria en el desenvolupament socioeconòmic local. També està vinculat al concurs “IdeaVilafranca”, en la 1a edició com a guanyador del 2n premi i en la següent edició, com a part de l’organització i membre del jurat.

Aquests tres noms s’afegeixen als altres dos que ja ha avançat Romero per acompanyar-lo a la llista electoral: Àngels Dalmau, en el número 4, i Jordi Junyent en la posició número 7.

També et pot interessar

Comentaris