Ingressa a presó per robar amb intimidació en un comerç de Sant Sadurní

16/01/2023 - 11:42h

L’atracador va intimidar el treballador amb una navalla i va sostreure els diners de la caixa enregistradora i diversos medicaments

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el dissabte 7 de gener un home de 34 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. La investigació es va iniciar dos dies abans, quan els agents van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en un establiment comercial a Sant Sadurní.

Minuts abans de l’horari de tancament l’autor dels fets, tapat amb una caputxa i mascareta, va accedir a l’establiment amb una arma blanca i va intimidar el treballador amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa enregistradora i diversos medicaments.

Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat i la col·laboració ciutadana, els agents van aconseguir identificar i detenir a Sant Sadurní el presumpte autor del robatori, un home que tenia 18 antecedents policials.

Els Mossos d’Esquadra han destacat que en el moment de la detenció, l’home duia la mateixa roba que portava en el moment de l’atracament.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó provisional.

També et pot interessar

Comentaris