L’Ajuntament de Sant Sadurní estrena un canal d’informació a Whatsapp

(FOTO: FREEPIK)
09/01/2023 - 16:00h

Els ciutadans que s’hi vulguin adherir cal que enviïn el missatge “Alta” al número 662172108 per començar a rebre informacions d’interès i avisos

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha posat en marxa en aquest 2023 un nou canal d’informació amb la ciutadania a través de l’aplicació de missatgeria instàntània whatsapp. A partir d’una llista de distribució unidireccional, es podran rebre informacions d’interès i de darrera hora, així com avisos útils per a la ciutadania.

Com activar el servei

Per activar el servei només caldrà afegir el número de telèfon 662 17 21 08 a la llista de contactes, obrir un xat a whatsapp i enviar la paraula “Alta”. En cas de no voler seguir rebent més missatges, només caldrà enviar un missatge amb la paraula “Baixa”.

L’àrea de comunicació de l’Ajuntament amplia així les vies de contacte i de comunicació amb els veïns i veïnes a través d’una aplicació molt popular i que la gran majoria de població té instal.lada i utilitza regularment al seu telèfon mòbil, alhora que aprofita les potencialitats d’una eina que ofereix una gran immediatesa, agilitat i eficàcia per fer arribar missatges i informacions d’interès.

També et pot interessar

Comentaris