A la venda les entrades pels concerts de la Festa Major de Sant Sadurní

Anna Roig i Àlex Cassanyes portaran l’espectacle ‘La Tedresse’ el 25 de novembre al pavelló de l’Ateneu.
14/11/2022 - 11:56h

Anna Roig i Àlex Cassanyes portaran el seu espectacle ‘La Tendresse’ el 25 de novembre al pavelló de l’Ateneu, i La Maravella actuarà el diumenge dia 27

Sant Sadurní celebrarà del 25 al 29 de novembre la seva festa major, en honor al patró de la vila. Un dels plats forts de la programació d’enguany és el concert de la sadurninenca Anna Roig, que el divendres 25 de novembre portarà l’espectacle ‘La Tendresse’ -juntament amb l’Àlex Cassanyes Big Band Project- al Pavelló de l’Ateneu. Les entrades per al concert ja estan a la venda a través del web de l’Ajuntament.

Divendres també es van posar a la venda les entrades per al concert i ball amb l’Orquestra Maravella que el diumenge 27 de novembre, el primer a les 18 i el segon a les 20h, tindrà lloc també al pavelló de l’Ateneu. Les entrades es poden comprar també a través del web.

A més d’aquestes dues activitats de pagament, el programa d’actes de la Festa Major de Sant Sadurní inclou altres propostes per a tots els públics, com una scape room al carrer per a joves, ballades de sardanes o la projecció de la pel·lícula Jusqu’ici, tout va del sadurninenc Francesc Cuéllar.

Cultura popular

Entre les activitats destacades de la festa major hi haurà totes les relacionades amb el folklore local. Així, el dimarts 29 de novembre (dia de festa local) tindrà lloc la tradicional cercavila de balls i també el correfoc infantil dels Diables se m’n refum. La cercavila es farà a partir del migdia i el correfoc a les 7 de la tarda.

La colla de diables locals també serà protagonista a partir de dos quarts de 8 de la tarda de la lectura dels versots i del lluïment de la colla d’adults.

El programa d’actes complet es pot consultar al web de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris