Sant Quintí de Mediona estrena un espai per practicar la cal·listènia

27/09/2022 - 18:44h

La instal·lació de la zona ha tingut un cost de poc més de 10.000 euros que s’han finançat amb fons propis de l’ajuntament

Sant Quintí de Mediona ha estrenat un parc per practicar la cal·listènia al municipi. La instal·lació, situada a la zona esportiva de la vila -entre el Poliesportiu i l’Institut Escola-, consta d’una sèrie de barres que permeten practicar aquesta disciplina, que es duu a terme amb la pròpia força corporal en zones habilitades a l’aire lliure.

Coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de l’Esport i la inauguració del parc, l’Ajuntament ofereix sessions amb un monitor especialitzat per a totes aquelles persones que vulguin aprendre els fonaments d’aquest esport o millorar els seus entrenaments. La pròxima sessió tindrà lloc el divendres 30 de setembre a les 19.30 h amb inscripció prèvia via al web municipal.

La cal·listènia treballa els diferents grups musculars del cos i permet millorar la seva elasticitat, força i volum. Es tracta d’una disciplina que millora la forma física de manera global i que potencia la tonificació, l’equilibri i l’agilitat. A més, també millora la resistència, la flexibilitat i la postura corporal, i enforteix les articulacions.

La instal·lació de la zona de cal·listènia ha tingut un cost de 10.218 euris i s’ha finançat amb fons propis de l’Ajuntament.

Comentaris