16 quilòmetres de cua a l’AP-7 per un xoc entre 14 cotxes a Sant Sadurní

26/09/2022 - 20:54h

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha indicat que no hi ha hagut ferits de gravetat, només una persona amb fuetada crevical

Un accident múltiple entre 14 vehicles a l’AP-7 ha provocat aquest dilluns a la tarda fins a 16 quilòmetres de cua a l’altura de Sant Sadurní en sentit nord, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha indicat que no hi ha hagut ferits de gravetat i que ha calgut traslladar una persona per una fuetada cervical.

Dels tres carrils que hi ha al tram en el sentit on s’ha produït l’accident n’ha quedat només un d’habilitat, fet que ha derivat en les llargues cues en aquest punt. Trànsit informa que s’han instal·lat i obert 40 quilòmetres de carril addicional a l’AP-7 sud per drenar la congestió de l’accident. Els Bombers han enviat quatre dotacions terrestres per atendre els sinistres.

Trànsit informa que des de les dotze del migdia fins a les vuit del vespre han tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona 210.000 vehicles, un 1,3% més que el 2021. Les retencions a les vuit del vespre de l’any passat havien estat de 117 quilòmetres a tota la xarxa, mentre que avui han estat de 39, un 68% menys. Principalment han estat en el retorn de la zona de platja.

Pel que fa a l’AP-7 el 2021 a les vuit del vespre hi havia 30 quilòmetres de retencions en diferents punts de la via. Avui n’hi ha hagut 16 al sud de Barcelona en l’accident múltiple amb ferits lleus esmentat. Es tracta, doncs, d’un 50% menys de retencions que l’any passat.

També et pot interessar

Comentaris