Sant Sadurní, a tres dies d’acollir la seva primera Acampada Jove

Pla general del concert d’Oques Grasses a l’Acampada Jove 2019, el 21 de juliol del 2019. (Horitzontal)
11/07/2022 - 19:39h

Després de cinc anys, Oriol Junqueras tornarà a l’esdeveniment acompanyat del dirigent d’Euskal Herria Bildu, Arnaldo Otegi

Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia de la COVID-19, Sant Sadurní acollirà a partir de dijous la 25a edició de l’Acampada Jove, un festival que se celebra per primera vegada a la capital del cava rellevant Montblanc com a escenari.

L’organització presenta una nova edició sota el lema “25 acampades petant-ho”, destacant que és el festival amb més edicions consecutives de tots els Països Catalans. La directora del festival, Kènia Domènech, ha explicat que, malgrat els contratemps d’aquests dos anys, l’organització torna amb “moltes ganes d’Acampada i de celebrar una gran edició plena de novetats musicals i culturals”.

“L’Acampada Jove són 12h de concerts, 24h de festa durant 3 dies. Va més enllà de la música perquè combinem la festa i el compromís polític”, ha afegit Domènech.

En aquest sentit, l’Acampada Jove 2022 presenta una programació d’activitats i tallers on destaca la cultura i la interacció amb el públic. Per primer cop, fàbrica de l’amor de TinderCat arriba al festival per fer un programa molt especial i engrescador.

Com cada any, l’acte polític central se celebrarà dissabte i, enguany, estarà marcat per la celebració de les 25 acampades. Després de més de cinc anys, Oriol Junqueras tornarà a visitar el festival acompanyat del dirigent d’Euskal Herria Bildu, Arnaldo Otegi. A l’acte també hi participarà, Kènia Domènech, directora del festival i portaveu del Jovent Republicà, i Marta Castellví, regidora a l’ajuntament de Sant Sadurní .

Al llarg dels tres dies de festival també se celebraran ​tallers i activitats, com el torneig de voleibol i ping-pong, dinamitzat per Raül Romeva i Elisenda Alemany, la Jam session i Salut Mental amb l’entitat el Turó, o la primera edició del Stand Up & Poetry Slam Acampada presentada per Guillem Estadella.

També se celebrarà un Correllengua amb tast de vins organitzat per Joves per la Llengua de Mallorca i un torneig de BeerPong de la mà de MusicatMemes. Així mateix, cada dia es podrà gaudir de Slackline, ping-pong i vòlei a l’espai d’acampada (ubicat a la zona de Can Mas de la Riera), anomenat Espai República.

Cada vespre la Sidral Brass Band, la banda de l’Acampada Jove, serà l’encarregada de posar música i ritme en el camí cap a la zona de concerts. Tots els concerts començaran a les 19h i s’allargaran fins a la matinada, on grups com La Pegatina, Auxili, Buhos o Ginestà faran vibrar el públic.

També et pot interessar

Comentaris