Ja es coneixen els guanyadors del concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó22

La imatge guanyadora del concurs
16/06/2022 - 17:00h

L’instagramer guanyador del certamen convocat per l’Ajuntament rebrà un premi per valor de 150€

El passat mes de maig, coincidint amb el mes de les flors, l’Ajuntament de Vilafranca va convocar el concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó. L’objectiu del concurs era fomentar el verd urbà en balcons, patis i jardins i, alhora, donar suport a les floristeries locals.

S’hi podia participar del 23 d’abril al 31 de maig, i es proposaven dues categories: Balcons i finestres i Jardins i patis interiors. Per a cada categoria, s’havien establert tres premis: un 1r premi per un valor de 150 euros, un 2n premi de 100 euros, i un tercer premi de 50 euros, a bescanviar per plantes i flors a les floristeries locals. També hi havia un premi addicional per un jardí o balcó de la comarca, també de 50 euros, a bescanviar en una floristeria de Vilafranca.

En la categoria “Balcons i finestres”, el jurat ha decidit concedir el primer premi a l’Instagramer “miawincaster”, el segon premi s’ha concedit a l’instagramer “jmjane47” i el tercer premi, s’ha atorgat a l’instragramer “emmarg2022”.

2n premi del concurs

En la categoria “Jardins i patis interiors”, el primer premi ha anat a mans de l’instagramer “isbobel” per la fotografia Racons de la meva terrassa. El segon premi s’ha concedit a l’instagramer “sphoto_1806” per la fotografia Esclats de primavera, i per últim, el tercer premi, s’ha atorgat a l’instragramer “patibonic” per la fotografia El raconet dels lliris.

3r. premi del concurs d’Instagram

El Premi addicional per a un balcó o jardí de la comarca ha recaigut en l’Instagramer “masiaruralcalsalvet” per la fotografia del jardí de Sant Martí Sarroca. Amb el hastag #VilafrancaNaturaAlBalcó22 es poden veure totes les fotografies participants.

També et pot interessar

Comentaris