La CUP Sant Sadurní comença la campanya “Omplim Can Guineu de Cultura”

01/06/2022 - 18:56h

La campanya de la CUP dins del procés participatiu per decidir els usos de Can Guineu, reclama el vot  per l’opció artística i cultural

Sota el títol “Omplim Can Guineu de Cultura”, la CUP Sant Sadurní ha donat el tret de sortida a la campanya del procés participatiu per decidir els usos de Can Guineu. Els cupaires han refermat la seva aposta per convertir aquest espai en la Casa de les Arts i la Cultura de Sant Sadurní incloent-hi l’Escola de Música Municipal, un servei que ha convertir Can Guineu en una “àgora cultural, un punt de trobada on la vida no s’aturi”, tal i com ha explicar la militant cupaire, Consol Sáenz.

És per aquest motiu que la formació opta clarament per demanar el vot per la Proposta Social, Artística i Cultural, i anima a la població a votar massivament per convertir el resultat de la votació en un “clam inapel·lable en defensa de la necessitat d’equipaments culturals a Sant Sadurní”.

La CUP valora positivament que la seva proposta hagi estat recollida en gran mesura en les propostes finals de votació del procés participatiu, afegint-t’hi també elements socials propis del que podria ser un centre cívic.

Crítiques de la CUP

La portaveu cupaire a l’Ajuntament, Arantxa Fernández, també ha denunciat que darrera de la proposta que es presentarà com a Promoció del Patrimoni Local, “s’hi amaga l’interès de certs sectors i de partits com Junts i el PSC de convertir Can Guineu en un espai de promoció de la indústria del cava i del turisme”.

Fernàndez també ha criticat la manca de difusió del procés -es farà entre el 10 i el 20 de juny- i ha reclamat més esforç per comunicar aquesta consulta.

També et pot interessar

Comentaris